6 163 401


Átlagos értékelés: (2 értékelés alapján)

Csak regisztrált felhasználók értékelhetnek.

Bejelentkezés Regisztráció


Helyszín: Budapest

Érvényes: 2024-08-04 - 2024-09-30


×
Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép Galéria Kép


Ez az akció tökéletes lehetőséget kínál számodra, hogy megörökítsd a legszebb pillanataidat Budapest varázslatos belvárosában. Akár önbizalmadat szeretnéd növelni egy profi fotózással, akár maradandó emlékeket készítenél, vagy különleges ajándékkal lepnéd meg szeretteidet, ez az akció mindezt lehetővé teszi.

Miért jó ez az akció?

Önbizalomnövelés:

Egy profi fotózás segíthet felfedezni és kiemelni a legjobb oldaladat. A szakszerű megvilágítás, a kreatív beállítások és a profi fotós szakértelme révén olyan képeket kaphatsz, amelyek növelik az önbizalmadat és magabiztosabbá tesznek.

Emlékek megörökítése:

Budapest belvárosa tele van gyönyörű helyszínekkel és történelmi épületekkel, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak az emlékezetes fotókhoz. Akár egyedül, akár családdal vagy barátokkal, ezek a képek örök emlékek maradnak, amelyeket szívesen nézegetsz majd évek múlva is.

Különleges ajándék:

Egy profi fotósorozat remek ajándék lehet bármilyen alkalomra. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, egy ilyen személyes és különleges ajándékkal biztosan örömet szerzel. A szép képek mindig mosolyt csalnak az emberek arcára, és örök emlékeket jelentenek.

Szakértelem és minőség:

A fotózást egy tapasztalt és kreatív fotós végzi, aki gondoskodik róla, hogy minden pillanat tökéletesen legyen megörökítve. A kiváló minőségű képek garantáltan megfelelnek majd az elvárásaidnak, és minden részletre kiterjedő figyelemmel készülnek.
Egyedi helyszínek:

Budapest belvárosa számos ikonikus és egyedi helyszínt kínál, amelyek különlegessé teszik a fotóidat. A Várnegyed, a Duna partja, a Lánchíd, a Parlament épülete és még sok más helyszín szolgál tökéletes háttérként.
Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Foglald le a fotózásodat most, és élvezd a profi képek nyújtotta örömöket és előnyöket!

Időtartam: 1 óra (előre egyeztetett helyen)
Kb 150 kép
5 db retusált kép
Email: bakonyiart@gmail.com
Mobil: 06709444037



Hirdető adatai

Cégnév: bakonyiART

Telefon: 06709444037

Email: Hirdető email címe

Cím: Budapest

Probléma jelentése

Amennyiben problémád adódott egy akcióval, az akció minőségével, vagy a megvásárolt termékkel kapcsolatban, kérjük, jelezd nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Legyen szó az akció nem megfelelő minőségéről, a termékkel kapcsolatos problémáról, vagy bármilyen más észrevételről, szívesen segítünk.

Igyekszünk minél hamarabb válaszolni és megoldást találni a problémádra.

Köszönjük, hogy segítesz nekünk jobbá tenni szolgáltatásainkat!



Kiemelt Akciók